Concert del Soci 2019

publicado en: Concerts, General | 0

Des de la Societat Musical La Pau de Beneixama tenim el plaer de presentar-los el Concert del Soci 2019, amb el qual volem agrair una vegada més el suport de tots els nostres socis amb aquest concert extraordinari de sarsuela, gènere que bé segur agradarà a la gran majoria dels assistents.

Per a això, comptarem amb la col·laboració de la Societat Coral de Beneixama, el Cor de cambra Oscar Esplà de Mutxamel i amb la presència dels solistes Herminia Ripoll, Mª Dolores Luján, Amparo Bernabeu, Ignacio Hernández i Charo Martos, juntament amb la banda de la Societat Musical La Pau de Beneixama, tots ells dirigits pel nostre director Mario Roig vila.

El concert tindrà lloc el proper dissabte 25 de maig a les 20:00 hores a l’Auditori Municipal de Beneixama, la entrada serà gratuïta i el programa estarà per format per la següent selecció de sarsueles, obertures i intermedis:


El tambor de granaderros – R. Chapí
· Obertura

La canción del olvido – J. Serrano
· Romanza de Marinela – Charo Martos, Soprano

El barberillo de Lavapiés – F. Barbieri
· Canción de Paloma – Herminia Ripoll, Soprano

Las hijas del Zebedeo – R. Chapí
· Las Carceleras – Amparo Bernabeu, Soprano

Los Claveles – J. Serrano
· Romanza de Rosa – Herminia Ripoll, Soprano

La Marchenera «La Petenera» – F. Moreno
· Tres horas antes del día – Charo Martos, Soprano

El Baile de Luís Alonso – G. Giménez
· Intermedio

La Verbena de la Paloma – T. Bretón
· Seguidillas

La Tabernera del puerto – P. Sorozábal
· Romanza de Marola – Mª Dolores Luján, Soprano
· Romanza de Simpson – Ignacio Hernández, Bariton

La Gran Vía – F. Chueca
· Tango de la Menegilda – Amparo Bernabeu, Soprano
· Vals del Caballero de Gracia – Ignacio Hernández, Bariton
· Chotis de Eliseo – Mª Dolores Luján, Soprano

Los Gavilanes – J. Guerrero
· Marcha de la amistad


Agraïm la col·laboració i implicació en aquest concert de la Societat Coral de Beneixama, dirigida per Alexis Jornet. Al Cor de cambra Oscar Esplà de Mutxamel, dirigit per Luis Segui. Als solistes Herminia Ripoll, Mª Dolores Luján, Amparo Bernabeu, Ignacio Hernández i Charo Martos, tots ells pertanyen al Conservatori Professional d’Albaida i al seu professor Raúl Belda. A l’Ajuntament de Beneixama pel seu recolçament, una vegada més. I, per suposat, al nostre mestre Mario Roig Vila, director de la Societat, per haver dut a terme aquest projecte.

A la finalització del concert, es realitzarà un vi d’honor al Maset dels Moros, al que podran assistir els nostres socis juntament amb tots els participants en el concert.
Si encara no ets soci aprofita l’ocasió per ser-ho des de tan sols 20€ a l’any. Estarem de 19:00 a 20:00 hores a la porta de l’Auditori actualizant les dades dels socis. Si vols actualitzar-te o Fer-te soci, t’esperem!