Enquesta per als músics de la S.M. La Pau

publicado en: Concerts, General, Notícies | 0

Estimat músic:

En la Junta General celebrada el dia 20 de gener es va comentar la Programació General d’esta societat per tot l’any 2012. Com bé saps, al mes de maig hi ha programats una sèrie de concerts conjunts amb la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi amb unes obres de prou dificultat. De moment tenim confirmades les següents actuacions:
5 de maig: Teatre Calderón, Alcoi.
19 de maig: Auditori Municipal, Beneixama.
22 de setembre: Palau de la Música, València.

A més, hi ha un concert extra el 14 d’abril, un Festival de Bandes a Onil, amb el  motiu del Bicentenari del naixement del Cardenal Payá. Allí repetirem la part simfònica del concert del Mig Any de Beneixama.
(Recorda que sempre podràs estar al dia de tot si consultes la web).

Per altra banda, últimament estem tenint problemes d’assistència als assajos programats, i és per això que des de la Junta Directiva hem pensat en fer aquesta enquesta per a preguntar-te quin o quins dies de la setmana et vindria millor o preferiries que es programaren els assajos, a banda dels divendres en el seu horari habitual, a les 22h.

Et donem varies propostes i horaris a triar, així que et demanem que selecciones el que tú personalment preferiries. Volem insistir en que vas a donar una opinió personal, per tant,  indica el que tú preferiries, no el que creus que seria millor per a la resta de músics. Aquestes opinions, lògicament, s’intentaran tenir en compte en la mesura de les possibilitats. T’agraïriem que numerares per ordre de preferència, indicant un 1 per al que més t’agradaria, un 2 per al següent, i així fins on tú consideres.

A més, també et demanem que faces una creu a les propostes que no et venen bé, és a dir, aquelles a les que no podries assistir de cap manera. Intenta ser sincer i ratlla només aquelles propostes impossibles per qüestions de feina, desplaçament, etc. En cas de poder assistir però no preferir-ho, simplement deixa-la en blanc.

Sabem que és dificil conjugar la vida personal amb els compromisos que suposa pertànyer a una formació miusical, i és per això que, una volta més, et demanem faces un esforç, perquè tots sóm necessaris. Pensa que si tothom anara a tots els assajos i, a més, treballara els papers a casa, pot ser necessitariem menys assajos i a més, no hi haureia ningú amb sobredosi d’assajos. No creus que seria millor així? Hi pot haver molts motius per a faltar a un assaig, però per defecte, cada volta que algú no ve a un assaig li està faltant al respecte als que si que van.

Vinga, ÀNIM i EMPLENA L’ENQUESTA, que així de segur prodrem afinar millor a l’hora de programar els assajos i, per tant, optimitzar-los.

Moltes gràcies per endavant.

La Junta Directiva.

En aquest enllaç pots descarregar-te l’enquesta per emplenar-la.
Enquesta.pdf