Concert d’estiu 2020

publicado en: Concerts, General, Notícies | 0

Concert d’estiu 2020 de la Societat Musical La Pau de Beneixama.

Divendres 28 d’agost a les 23:00 al CEIP Divina Aurora.
Aforament limitat amb reserva anticipada. Contacta amb l’ajuntament per a reservar la teua entrada.

Com ja venim fent anys enrere, ens agrada aprofitar aquestes dades per realitzar un concert diferent al que estem acostumats, concert pertanyent a la XXV Campanya de Música als pobles. No obstant això, en aquesta ocasió, aquest concert adquireix un significat especial a causa de la situació actual que estem vivint ocasionada per la pandèmia del Covid-19. Per tal motiu hem volgut dedicar aquest concert a aquells que més han patit el confinament com son els més menuts, i per tant, la Societat Musical La Pau aquesta nit interpretarà les bandes sonores de pel·licules de disney i d’animació més conegudes.


PROGRAMA DEL CONCERT

 • La Bella y la Bestia – 1991
  Alan Menken y Howard Ashman
 • Aladdin – 1992
  Alan Menken, Howard Ashman i Tim Rice
 • El Rey Leon – Broadway Selections – 1994
  Jay Bocook
 • Hercules – 1997
  Alan Menken i David Zippel
 • El príncipe de Egipto – 1998
  Stephen Schwartz
 • Los Increibles – 2004
  Michael Giacchino
 • Selections from UP – 2009
  Michael Giacchino
 • Symphonic Highlights from Frozen – 2013
  Stephen Bulla
 • Vengadores: La era d´Ultron – 2015
  Brian Tyler i Danny Elfman

MARIO ROIG VILA , director


A les 22:00 s’obriran les portes de l’escola per a l’entrada de el públic assistent, el qual haurà d’estar assegut a la seva cadira abans de les 22:45.

Al finalitzar el concert els assistents al concert deuràn eixir poc a poc respectant les mesures de seguretat i mantenin la distància.

No oblides dur la teua mascareta.NOTES AL PROGRAMA

La Bella y la Bestia, pel·licula estrenada l´any 1991 i amb banda sonora composada per Alan Menken y Howard Ashman. Una bella jove anomenada Bella accepta allotjar-se en un castell amb una bèstia a canvi de la llibertat del seu pare. La bèstia és, en realitat, un príncep encantat. Per trencar l’encanteri, haurà de guanyar-se l’amor d’una preciosa dama abans que caiga l’últim pètal d’una rosa encantada.

Aladdin, estrenada l´any 1992, i composada per Alan Menken, Howard Ashman i Tim Rice. Aladdin és un enginyós jove que, tot i viure en un estat d’extrema pobresa, somia casar-se amb la bella filla del sultà, la princesa Yasmin. El destí intervé quan l’astut visir del Sultà, Jafar, recluta Aladdin perquè l’ajude a recuperar un llum màgica de les profunditats de la Cova de les Meravelles. El jove troba la llum, en la qual viu un geni que concedeix tres desitjos a qui l´allibere.

El Rey Leon – Broadway Selections, del compositor Jay Bocook, peça formada per una selecció de melodies corresponents a la pel·lícula amb el mateix nom, estrenada l’any 1994. La sabana africana és l’escenari en el qual tenen lloc les aventures de Simba, un petit lleó que és l’hereu del tron. No obstant això, al ser injustament acusat pel malvat Scar de la mort del seu pare, es veu obligat a exiliar-se. Durant el seu desterrament, farà bones amistats i intentarà tornar per recuperar el que legítimament li correspon.

Hercules, pel·licula d´animació infantil de Disney estrenada al 1997, amb música de Alan Menken i David Zippel. Un llegendari home, Hèrcules, fill de Zeus i d’Alcmena, reina de Tebes, és segrestat de l’Olimp dels déus pels sequaços d’Hades, que tenen la missió de despullar-lo de la seva immortalitat. Hèrcules creixerà en un món de mortals fins que li arribe l’hora de tornar a l’Olimp.

El príncipe de Egipto, pel·licula estrenada l´any 1998,  amb banda sonora composada per Stephen Schwartz. Ambientada a l’antic Egipte, fa milers d’anys, el faraó Seti ordena la mort de tots els nadons jueus. Una mare, desesperada, col·loca al seu fill en una cistella i la deposita en el Nil. Les aigües la condueixen riu avall fins a la riba on la trobarà la reina. El nen era Moisès i va ser educat com a germà de Ramsés, l’hereu del tron. No obstant això, quan anys després, es descobreix l’origen hebreu de Moisès, els germans es distanciaran, ja que Moisés es l´elegit per Deu per a alliberar als seus germans hebreus de l´esclavitut.

Los Increibles, composada per Michael Giacchino i estrenada l´any 2004. Bob Parr era un dels més grans superherois del món, salvava vides i lluitava contra malvats diàriament. Han passat 15 anys, i Bob i la seva dona han adoptat una identitat civil i s’han retirat a la perifèria per portar una vida normal amb els seus tres fills. No obstant això, està desitjant tornar a entrar en acció, així que quan rep una misteriosa comunicació que li ordena dirigir-se a una remota illa per complir una missió d’alt secret, no s’ho pensa dues vegades.

Selections from UP, pel·licula d´animació Disney estrenada l´any 2009, amb música de Michael Giacchino.  Carl Fredricksen és un vidu venedor de globus de 78 anys que, finalment, aconsegueix dur a terme el somni de la seva vida: enganxar milers de globus a casa i sortir volant rumb a Amèrica de Sud. Però ja estant en l’aire i sense possibilitat de retornar Carl descobreix que viatja acompanyat de Russell, un explorador que té vuit anys i un optimisme a prova de bomba.

Symphonic Highlights from Frozen, del compositor Stephen Bulla, corresponent a la pe·licula d´animació infantil estrenada l´any 2013. Quan una profecia condemna a un regne a viure un hivern etern, la jove Anna, el temerari muntanyenc Kristoff i el ren Sven emprenen un viatge èpic a la recerca d’Elsa, germana d’Anna i Reina de les Neus, per posar fi al gèlid encanteri.

Vengadores: La era d´Ultron, pel·licula d´aventures de l´any 2015. Els Venjadors es reuneixen de nou i ajunten les seves forces amb les dels nouvinguts Quicksilver i Bruixa Escarlata per lluitar contra un robot maquiavèl·lic anomenat Ultrón, el qual Tony Stark va crear per tal de defensar la pau, però va resultar defectuós i ara pretén exterminar tota la humanitat.


Concert sufragat per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant, dins de la XXV Campanya de Música als Pobles.
Organitza: Societat Musical La Pau de Beneixama
Col·labora: M.I. Ajuntament de Beneixama