Santa Cecília 2015

publicado en: Concerts, General | 0

«Novembre ja ha arribat, Santa Cecília i música per un grapat!» Com tots els anys, la Societat Musical «la Pau» de Beneixama ompli el final de novembre de música. El passat dia de Santa Cecília vam començar el dia amb la Diana, seguida de l’esmorzaret del músic i les tradicionals «cucanyes» a la Plaça de l’Ajuntament. Així, aquests preparatius no són més que l’aperitiu del que els oferirà el proper cap de setmana la banda titular:

Dissabte 28 de novembre:

  • a les 20:00h: Concert Extraordinari de Sta. Cecília a I’Auditori Municipal (prema ací per descarregar-se el programa: Santa Cecilia 2015).

  • a les 22:30h: tradicional “soparet del músic

  • a continuació, festa dels músics al pub “Discovery”.

Diumenge 29 de novembre:

  • a les 11:00h: cercavila des del Centre Social per arreplegar als 8 nous educands.
  • a les 12:30h: Missa a Sta. Cecília. En acabar, processó i al finalitzar la processó, la rifa de la cistella.
  • a les 14:30h: Dinar de Germanor de Sta. Cecília al maset des Moros.

Cal ressaltar que el concert d’enguany serà a mode de cloenda del cicle musical iniciat pel nostre actual director En Àngel Lluís Ferrando Morales. Un cicle de 1583 dies exclusius, tan exclusius com el fet de ser un nombre primer de dies, i que sumats a un darrer dia oferint el concert de Santa Cecília ens han portat per una sèrie de concerts on hem tingut l’oportunitat de viatjar amb les notes musicals a Amèrica, Rússia o el s. XIX de Verdi i Wagner, sense oblidar les fresques nits d’estiu de pop-rock, jazz o taurines, així com el gran treball de divulgació de la música del nostre arxiu on hem pogut participar de la gravació d’obres de clarinet i banda.

D’aquesta manera amb el concert d’enguany podrem disfrutar tots de la música dirigida pel nostre director i poder agrair-li tot el que ens ha aportat a la banda i al nostre poble.

 

Nous educands:  Abraham Serra Flor (percussió), Andrea Bataller Pagán (saxofó), Andrés García Pérez (trompeta), Blanca Payá Aldaz (clarinet), Cristina Martínez Sanchis (percussió), Lourdes Valdés Payá (clarinet), Marina Alonso Payá (clarinet), Paula Sanjuán Molina (clarinet)

 

Santa Cecília 2015