Presentació disc “Huellas y Memorias”, amb Pedro Rubio Olivares

publicado en: Concerts, Galeria, Notícies | 0

El passat dissabte 10 de Març, dins del concert de Mig Any Fester, la Societat Musical La Pau de Beneixama, junt amb el clarinetista Pedro Rubio Olivares varen presentar el disc «Huellas y Memorias«.

Aquest disc està composat per obres per a banda simfònica i clarinet solista dels compositors Antonio Romero, Enrique Calvist, Camilo Pérez, Manuel Monlleó, Cristóbal Oudrid i Bartolomé Pérez Casas. Va ser gravat l´any 2014 i en ell van col·laborar el clarinetista yeclà Pedro Rubio Olivares i les societats Corporació Musical Primitiva d´Alcoi, Societat Musical La Pau de Beneixama i l’Associació d´Amics de la Música de Yecla.

Per a obtenir una copia del disc pots posar-te en contacte amb la Societat Musical La Pau de Beneixama o directament amb l’editora del CD: Bassus Ediciones

Al concert que els mostrem a continuació La Societat Musical La Pau de Beneixama va interpretar la «Fantasía pra clarinete» del compositor Manuel Monlleó Rosell, i va contar amb la col·laboració del clarinetista Pedro Rubio Olivares i del director Angel Lluis Ferrando Morales, que varen ser els impulsors d’aquesta gravació.