Comencem un nou projecte per a la posada en valor del nostre arxiu musical.

publicado en: Activitats, Notícies | 0

Hui hem realitzat la primera reunió entre el M.I. Ajuntament de Beneixama, la S.M. La Pau i l‘Institut Valencià de Cultura amb la finalitat de posar en valor el nostre arxiu històric musical. Iniciem un nou projecte apassionant amb el qual esperem escometre diferents treballs de conservació, digitalització i catalogació, així com diverses actuacions posteriors amb les quals donarem a conéixer tot el nostre llegat musical al món.

Gràcies a Sr. Jorge García, cap del servici de documentació en la direcció adjunta de música i cultura popular de l’Institut Valencià de Cultura per aportar tot el seu coneixement a este projecte i per obrir-nos les portes de la «Música a la llum», programa de conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural musical valencià, patrocinat per CaixaBank i organitzat per l’Institut Valencià de Cultura – Generalitat Valenciana i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Gràcies a Sr. Vicente Ibañez i Dña Eva Espinosa per posar totes les facilitats possibles des de el M.I. Ajuntament i també, especialment a Sr. Juan Bautista Francés pel magnific treball realitzat sobre l’arxiu dels Germans Parra que ens guiarà i serà la base amb la qual iniciem este projecte.

Des de la SM la Pau, apostem fermament per la cultura de Beneixama i per tot el nostre patrimoni musical i volem agrair també el treball i la dedicació que realitzaran des del dia de hui les Srs Juan Romero i Miguel Lozano com a arxivers de la nostra societat musical.

Hui comencem un projecte de futur amb el qual esperem que puguem sentir-nos orgullosos tots de formar part d’una banda com la Pau i d’un poble com Beneixama.

Vos continuarem informant.